Wat doen wij?

Villa Toscana is het Keuken & Interieurbedrijf aan "huis".

Wij bieden u in eerste instantie een onafhankelijk advies over de mogelijkheden van de ruimten, die u (opnieuw) wenst in te richten. Dit kan eventueel worden toegelicht door gebruikmaking van diverse schetstekeningen.

Indien er bij u, na het advies en/of de schetstekening(en), de interesse is gewekt om tot een verdere uitwerking te komen, zijn wij u graag van dienst om deze ideeën, samen met u, nader uit te werken.

Niet alleen voor een volledig ontwerp, maar ook voor de aanschaf en plaatsing van de besproken onderdelen bent u bij Villa Toscana aan het juiste adres. Wij verzorgen het geheel met vakkundige mensen, waarbij zowel de montage als de aftersales hoog in het vaandel staan.

Kortom: van Ontwerp tot Complete oplevering staat Villa Toscana Keuken & Interieur-design voor u klaar!

Villa Toscana werkt o.a. met het Spaanse keukenmerk DOCA, het Duitse keukenmerk Warendorf & de Ialiaanse meubelmerken OZZIO & POTOCCO

De keukenmerken zijn met iedere mogelijke combinatie van inbouwapparatuur en type werkblad uit te voeren. De Italiaanse meubelmerken OZZIO en POTOCCO vormen hierbij een prachtige aanvulling op het geheel.

Hoe nu verder?

Als u na het bekijken van onze site geïnteresseerd bent geraakt hoeft u nog slechts één stap te maken.

Via CONTACT kunt u uw vragen en tekeningen aan ons doorgeven en zodra wij deze binnen hebben nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.